Condicions d'ús

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús: Club Patinatge Artístic Olot no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital.

La publicació digital de Club Patinatge Artístic Olot té com a objectiu facilitar als nostres usuaris i al públic en general, la informació relativa al nostre club.

Club Patinatge Artístic Olot es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.

Club Patinatge Artístic Olot no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.

Club Patinatge Artístic Olot no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

Club Patinatge Artístic Olot és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d'aquest club, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per Club Patinatge Artístic Olot . Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de Club Patinatge Artístic Olot .

Club Patinatge Artístic Olot respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client del Club Patinatge Artístic Olot que indicarà en cada cas els punts a seguir.

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggerències o idees, es considerarà cedida al Club Patinatge Artístic Olot de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto