ENTRENADORES DE GRUPS DE XOU 2020

ENTRENADORES GRUPS DE XOU

ESTER FÀBREGA
EQUIP A
Comença a patinar als 12 anys en els inicis del Club. Competeix a nivell individual fins que ho deixa als 18 anys, tot i que segueix vinculada al Club fent de monitora. Quan va aparèixer la modalitat de grup de xou es reincorpora en el món de la competició. L'any 2003 debuta en aquesta modalitat amb la coreografia Arrels i participa en els següents balls del grup de xou A fins al 2007 amb Molt Fràgil. Actualment és l'entrenadora del primer equip i el seu palmarès inclou 12 ors de quinze campionats del món i 1 or de dos World Roller Games.
GEMMA JOU
EQUIP B

Comença a patinar als 5 anys. Debuta en individuals l'any 1993 i deixa aquesta modalitat l'any 2002. En grups de xou competeix des dels inicis dels grups de xou grans i deixa la competició l'any 2010 amb un envejable palmarès de 6 títols mundials entre molts altres campionats aconseguits. Actualment és l'entrenadora de l'equip B que ha participat en diferents campionats catalans i també ha participat en trofeus espanyols i internacionals.
OLGA COSTA
EQUIP JÚNIOR
Comença a patinar als 7 anys al club del poble on vivia, el CP Salt, i va competir a nivell individual fins als 14 anys. Des del 1992 va estar vinculada al CP Bescanó fent de monitora i a partir de l'any 2000 va agafar les rendes del club fins la temporada 2019. Com a entrenadora va participar en diversos campionats catalans i espanyols en la modalitat de lliure i xou. Els últims 4 anys ha competit internacionalment amb el xou júnior, obtenint dos pòdiums europeus, el 2017 amb Tic-Tac i el 2019 amb Nit d'Il·lusions. La temporada 2020 s'incorpora a l'equip tècnic del nostre club, sota la direcció de Ricard Planiol, com a entrenadora de lliure i xou júnior.
OLGA MARTÍ
EQUIP PROMOCIÓ
Comença a patinar als 5 anys al CP Llagostera. Als 13 anys va començar a competir individualment en categoria infantil al CPA Olot i durant 9 anys va participar en campionats provincials, de Catalunya i d'Espanya. Al 2002 es va iniciar en el món de la competició de xou en el nostre club i en el qual va aconseguir 1 medalla de bronze al 2003 (Argentina) i 4 medalles d'or, al 2004 (Fresno), 2005 (Roma), 2006 (Múrcia) i 2007 (Austràlia). Quan va deixar la disciplina de xou, va començar a exercir d'entrenadora en diferents clubs i a partir de 2015 va entrar a formar part del nostre club. Durant aquests anys s'ha anat formant amb cursos i tecnificacions.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto