ENTRENADORES DE GRUPS DE XOU 2016

ENTRENADORES GRUPS DE XOU

 
ESTER FÀBREGA
EQUIP A

Comença a patinar als 12 anys en els inicis del Club. Competeix a nivell individual fins que ho deixa als 18 anys, tot i que segueix vinculada al Club fent de monitora. Quan apareix la modalitat de grup de xou es reincorpora a la competició. Des de l'any 2003 participa en tots els balls del grup de xou A fins al 2007 amb Molt Fràgil. Actualment és l'entrenadora del primer equip.
GEMMA JOU
EQUIP B

Comença a patinar als 5 anys. Debuta en individuals l'any 1993 i deixa aquesta modalitat l'any 2002. En grups de xou competeix desde els inicis dels grups de xou grans i deixa la competició l'any 2010 amb un envejable palmarés de 6 títols mundials entre molts altres campionats aconseguits. Aquest any debuta com entrenadora de l'equip B de grups de xou grans.
ANNA QUINTANA
EQUIP JUVENIL
Comença a patinar als 4 anys. Competeix en el campionat de debutants l'any 1996 i entra en el món de la competició a nivell territorial fins als 18 anys.
Pel que fa a la modalitat de grup de xou, ha format part de totes les coreografies del primer equip, per tant, té el mateix palmarès que l'equip A del club. Integrant del grup de monitores, comença a entrenar l'equip juvenil amb la coreografia Exèrcit de pau, fins al dia d'avui, que porta Amb sentiment al Campionat d'Europa 2014.
 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto