Olot, la nostra ciutat i la nostra gent

El CPA, porta el nom d’Olot a tots els desplaçaments. Per a la ciutat d’Olot (37.900 habitants) i també per a tota la Comarca de la Garrotxa, el Club Patinatge Artístic Olot és un clar referent d’activitat no tant sols esportiva sinó també social. 

Any rere any celebra el Festival de Patinatge Artístic. El propòsit del CPA Olot és el de potenciar els festivals que es porten a terme cada juny a Olot coincidint amb el final de temporada del Club. Aquestes representacions han passat a ser un esdeveniment multitudinari que ha permès omplir el pavelló de gom a gom en cada una de les convocatòries. Tant el festival de juny, com per les Festes del Tura (festa major) es fan dues actuacions per donar resposta a la gran demanda d’espectadors interessats en veure l'espectacle.

El club es solidaritza amb els col·lectius minoritaris i convida a les entitats que els representa, al festival del mes de setembre.

Tot això, és possible gràcies a l’esforç de les patinadores, de l’equip tècnic, la junta i els socis que formen el club. Aquest treball d’equip assegura un bon nivell a cada representació i garanteix als assistents de poder gaudir d’un espectacle de qualitat, recomanable a tothom.

El Club Patinatge Artístic Olot participa activament en la promoció de l’esport que s’organitza des del Consell Comarcal de la Garrotxa, per mitjà del Consell Esportiu de la Garrotxa amb la cessió d’entrenadores i el lloguer de material esportiu.
 
 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto