UN CLUB AMATEUR

 

 
 

El Club Patinatge Artístic Olot el formen més de dos-cents esportistes, entre patinadors, patinadores, entrenadors i entrenadores d’edats compreses entre els cinc i trenta-cinc anys. Al club hi ha diferents nivells i modalitats de patinatge, des dels nous components que s’hi han incorporat enguany fins als que estan a nivell de competició tant en categories individuals con en les de grups de Xou.

Aquesta varietat d’edats, nivells i modalitats de competició requereix una dedicació especialitzada per part d’un grup de monitores formades i dirigides el director esportiu i coreògraf del club Ricard Planiol.

En cada un dels entrenaments s’intenta iniciar al món del patinatge als patinadors i patinadores més petits/es i exigir un esforç més gran quan ja s’assoleix un nivell de preparació. El Club tot i ser amateur, treballa com si fós professional; potenciant el treball d’equip, l'esforç i la dedicació amb l'objectiu d'educar els joves patinadors amb esperit de lluita i superació. Formem joves capaços de treballar individualment i en equip, respectant els companys, i els drets i deures de la disciplina esportiva.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto