2018

Pel suport i l'implicació mostrats en els seus anys de regidora de l'ajuntament d'Olot - MAR ROCA I REIXACH
Pel suport i l'implicació mostrats en els seus anys de regidora de l'ajuntament d'Olot - MAR ROCA I REIXACH
Pel suport i l'implicació mostrats en els seus anys de regidora de l'ajuntament d'Olot
MAR ROCA I REIXACH

 

La Mar Roca va accedir a l'Ajuntament d'Olot l'any 2011, assumint la regidoria d'esports.

Des d'aquell any, han estat moltes les estones compartides amb el nostre Club, molts els moments viscuts amb la nostra afició, moltes les reunions de treball amb la nostra junta, i sobretot, moltes les emocions gaudides amb les notres patinadores.

Però la Mar, més enllà de ser la regidora d'Esports que ens ha acompanyat durant tots aquests anys fent la seva tasca i compartint moments estel·lars i moments dolorosos, ha estat sobretot la persona senzilla, divertida, optimista, sensible, compresiva i noble, que ens ha fet sempre i en tot moment costat.

Hem vist a la Mar deixar de banda el protocol, per omplir amb humanitat moments difícils. Hem vist a la Mar deixar de banda el cansament, per animar-nos quan més ens ha calgut. Hem vist a la Mar deixar de banda les preocupacions, per il·lusionar-se amb el somriure d'una nena...

I volem continuar veient a la Mar, quan acaba la seva etapa de regidora, com la gran amiga que el nostre Club té, i la gran entusiasta que ha encomenat a les nostres patinadores. 

Per tots aquests motius, enguany volem reconèixer amb el XV Memorial Monsita Casadellà el bon fer de la Mar, la seva estima al nostre esport i al nostre Club, i la importància que, de ben segur, ha tingut la seva actitud en la contribució de tots els nostres èxits.

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto