2022

Rosa Serra - ROSA SERRA
Rosa Serra - ROSA SERRA
Rosa Serra
ROSA SERRA

«La Rosa diu que ja és vella, però no para. Diu que està sola, però no hi ha dia que no tingui una visita o una trucada. Diu que plegarà, però que COI!, torna a començar amb algun nou projecte o petita creació.

Sempre diu que té l’estudi obert a tothom, siguin amics, amics dels amics, clients, polítics de tots els colors, veïns, associacions, juntes d’entitats, jutges, notaris, empresaris, esportistes, metges..., i també persones marginades, ex convictes o persones sense recursos, tothom té la porta oberta. Només he de pujar l’escala i tocar el timbre.”

Nosaltres, com entitat esportiva que som, podem donar fe d’aquetes paraules extretes del pròleg del seu recent llibre rosaserra50, un reconeixement als seus 50 anys d’artista, que com molt bé ella mateixa matisa: “Amb 50 anys de treball, amb 50 anys de vida, tan sols he arribat al principi”.

Es fa complicat, i al mateix temps il·lusionant, lliurar el memorial Monsita Casadellà a qui any rere any, n’és present en cos i ànima, a qui la bona amistat amb la fundadora del Club recordem mitjançant el seu memorial, a qui estima com ningú la ciutat d’Olot, a qui estima l’esport i molt especialment a qui estima als nostres patinadors i patinadores.

Aquest 2022, el memorial Monsita Casadellà recau en la Rosa Serra, la genialitat d’una dona que ha sabut com ningú altre, reflectir i fusionar l’esport i l’art.

Per motius obvis, aquest any l’escultura que atorgàvem no provindrà del seu estudi com es habitual; de manera excepcional es substituirà per una obra del seu estimat Xavier Carbonell, company de vida i treball.


 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto