2023

Dolors Xargay - DOLORS XARGAY
Dolors Xargay - DOLORS XARGAY
Dolors Xargay
DOLORS XARGAY

El memorial Monsita Casadellà neix per agrair a les persones, institucions, empreses... que aporten i sumen en la difusió del patinatge artístic, en general i del Club Patinatge Artístic Olot, en particular. I aquest any el volem concedir a la Dolors Xargay i Llaona, molt coneguda per molts de nosaltres.

Però per qui no conegui a la Dolors, ella va ser l’entrenadora del nostre entrenador, en Ricard Planiol. Tota una vida dedicada a l’ensenyament, compaginada amb la feina d’entrenadora de la qual, pràcticament no se n’ha desvinculat mai. Ella va ser la capdavantera de la Unió Esportiva Sarrià, un dels club més potents que va haver-hi de patinatge mentre ella n’era la responsable, també Club Olímpic Farners, Club Patí Bisbalenc, i actualment ajuda al Club Patinatge Artístic Celrà, on la seva filla n’és la directora tècnica. Ha col·laborat amb la Federació Territorial i la Catalana de Patinatge durant molt temps. Però el lligam que ha mantingut amb els seus alumnes sempre ha estat excepcional, i aquest vincle es manté encara amb el nostre entrenador, trenta anys després de deixar de ser el seu alumne, i també amb el nostre club. És fàcil veure la Dolors en totes les competicions on hi participen els nostres grups de xou, animant els nostres equips i vestida amb la samarreta groga.

La seva generositat ha fet que col·labori sempre en les campanyes del club per recaptar fons. En Ricard sempre diu que tot el que sap de patinatge ho deu a la Dolors, per tant si el Club Patinatge Artístic Olot és on és, és gràcies a tu, Dolors.

Per tant, és un honor per nosaltres concedir el 19 Memorial Monsita Casadellà a la Dolors Xargay Llaona.

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto