Campionat de Catalunya de Grups de Xou petits i grans


La ciutat d'Olot acull, 20 anys després, el Campionat de Catalunya de grups de xou petits i grans. Normalment el Campionat de Catalunya es realitzava en 2 dies i hi participaven els quartets, grups de xou júnior, petits i grans, però malauradament aquest any, la Covid ha obligat a realitzar-ho en 2 caps de setmana diferents. Els grups de xou júnior i quartets tindran el seu Campionat de Catalunya els propers dies 10 i 11 d'abril a Riudoms, mentre que els grups de xou petits i grans ho han fet aquest cap de setmana passat.

Degut a aquesta situació, el campionat s'ha realitzat sense públic i això ha afavorit que la seu del Campionat de Catalunya de grups de xou petits i grans, es celebrés a la nostra ciutat.

Gràcies a la disposició d'alguns col·laboradors i els membres de la Junta s'ha pogut demostrar que es poden realitzar competicions a tots els nivells, de manera totalment segura i també ha servit per posar en evidència certes mancances que en una situació normal s'haguessin dut a terme d'una altra manera.

El desenvolupament de la competició va ser totalment fluïda i ordenada. Cal remarcar la predisposició de tots els clubs en respectar les normes i els temps marcats per la FCP.


 
Dissabte 27 de març 2021
 
El dissabte es començava a les 8 del matí amb els entrenaments oficials dels grups de xou petits. En primer lloc accedien a la pista "Montsita Casadellà" per a realitzar l'escalfament previ, just després de passar pel control de llista de participants i de temperatura. Una vegada acabat l'escalfament accedien al pavelló de parquet per a fer el següent control de temperatura i de DNI, per part dels federatius i entrar en el seu vestidor per a esperar el torn d'entrada a pista. Una vegada acabat l'entrenament oficial, tot el grup tornava al vestidor assignat.
Per la tarda es va realitzar el mateix procediment, però amb menys temps d'escalfament i així poder realitzar la competició d'una manera més fluïda.
En aquest campionat van participar un total de 22 grups de xou petits.  El podi resultant va ser el següent, en primera posició el CP l'Aldea amb 82,70 punts, els mateixos que el CPA Tona com a segon classificat i en tercera posició el CP Matadepera amb 79,20 punts.


 
Diumenge 28 març 2021
 
L'endemà amb 9 grups, la jornada es presentava més tranquil·la. A les 10 del matí començava l'entrenament oficial de 15 minuts de l'Olot B i a les 11:30 va ser el torn de l'Olot A.
La competició va començar puntual a les 4 de la tarda amb la coreografia "Dia de difunts" de l'Olot B, que la varen executar d'una manera brillant aconseguint 65,7 punts, obtinguent una molt bona 7ena. plaça. Just abans de la sortida a pista de l'Olot A, es va fer un petit descans per complir amb els horaris i respectar les normes de seguretat.
La coreografia "Trampa Mortal" va revalidar el títol proclamant-se per 19ena. vegada Campió de Catalunya amb un total de 94,8 punts. El CPA Girona es va classificar en segon lloc amb un total de 82,9 punts i el PA El Masnou va obtenir la tercera plaça amb 82,70 punts.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto