Campionat de Catalunya de Quartets i Grups de Xou Júnior

Riudoms, 11 d'abril de 2021

L'equip júnior del CPA Olot es va traslladar fins a Riudoms per a disputar el Campionat de Catalunya de Quartets i Grups de Xou Júnior per revalidar el títol aconseguit la temporada passada. Hi participaven un total de 19 equips i el nostre sortia en 17ena. posició.

El nostre equip es va mostrar superior a tots els rivals amb la coreografia "Arrenca'm", que van interpretar de manera brillant, aconseguint sumar un total de 77,5 punts i aconseguint d'aquesta manera l'esglaó més alt del podi amb la 1ª posició. La segona posició se la va endur el CP l'Aldea amb la coreografia "Inevitable" que va obtenir 75,90 punts i la tercera posició pel CPA Girona amb la coreografia "Caos" que va obtenir 74,50 punts.

Cal remarcar l'exigència d'aquesta categoria, perquè els 7 primers classificats només estan separats per 7 punts i això reflecteix un alt nivell de la competició.

Aquest campionat s'ha celebrat a porta tancada sota els protocols sanitaris per la pandèmia de la Covid-19 i ha estat un èxit organitzatiu per part del Comitè Català de Patinatge Artístic i el Clup Patí Riudoms.