CAMPIONAT D'ESPANYA GRUPS XOU GRANS I QUARTETS

Dissabte 23 i diumenge 24 de març

Enguany el Campeonato de España de Grupos Show y Quartetos s'ha dut a terme al Palacio de los deportes de Santander.

L'expedició del CPA Olot va marxar el divendres al matí cap a Cantabria on hi va arribar passades les 5 de la tarda. En aquest campionat hi havia classificats el xou gran amb el ball "Mulla't" i el xou petit amb el ball "Si, amo".

El mateix divendres vespre, el xou gran tenia l'entrenament oficial i el xou petit, en canvi, el tenia el diumenge matí. L'endemà els dos equips van anar a entrenar al centre esportiu Alexmar i tot seguit cap a l'hotel, perquè el xou gran pogués preparar-se per a la competició de la tarda.

21 equips eren els participants en la categoria de xous grans i el nostre equip sortia en 19a. posició. Els/les nostr@s patinadores van executar un ball gairebé perfecte i van aconseguir un total de 40.86 punts, la millor nota de tota la nit. L'entrenadora, Ester Fàbrega i el coreograf Ricard Planiol, lamentaven la mala qualitat de so durant tot el campionat, que va obligar al nostre equip a concentrar-se més del normal per poder escoltar la música. L´últim equip a participar va ser el CPA Girona, amb el ball "+++" i va tenir un total de 37,44 quedant en segona posició. L'altre component del podi va ser pel CPA Ribex, de la Federació gallega, amb el ball "Carpe diem" amb un total de 32.69 punts. L'altre plaça internacional se la va endur un altre equip gallec, el CPA Condado amb el ball "Tonya" que va obtenir un total de 28.01 punts.

El diumenge matí va ser el torn del xou petit i va fer el seu entrenament oficial. Tot seguit va fer temps a l'hotel per dinar i maquillar-se i tornar cap al pavelló per a la seva competició. l?L'equip entrenat per Olga Martí sortia en 14a. posició d'un total de 22 equips. No van executar el seu ball, "Si, amo",  de la millor manera i dues caigudes les van fer deduir 2 punts de nota final i van obtenir un total de 21.52 punts que les va deixar en la 10a. posició, molt lluny de les places internacionals. El AS Cunit, el CPA Tona i el CP Sant. Quirze es van repartir el primer, segon i tercer lloc del podi, amb un total de 44.25, 41.07 i 34.91 punts respectivament.

Tot seguit l'expedició del club va agafar el bus per tornar a casa on va arribar el dilluns a les set del matí.

Enhorabona a tots els participants!!

 
    
 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto