CAMPIONAT TERRITORIAL GRUPS XOU

Diumenge, 13 de març de 2022

Aquest diumenge s'ha cel·lebrat, després de dos anys, el Campionat Territorial de grups de xou a Fontjau.

El CPA Olot hi ha participat en tres categories, xou júnior, xou petit i xou gran. Cal remarcar que el nostre club torna a la categoria de xou petit després de 17 anys sense participar-hi.

No hi ha paraules... el que aquests tres grups han aconseguit aquest diumenge per la tarda. Tots 3 han pujat al podi aconseguint el millor inici de temporada del club. El primer equip en participar va ser el júnior, que es va proclamar campió territorial amb un total de 76,20 amb la coreografia Decisió Final. El següent equip a participar va ser el xou petit que va aconseguir el segon lloc amb la coreografia Purgatori. Per finalitzar va ser el torn del xou gran que, amb una aposta diferent i trencadora, va sorprendre tot el palau aconseguint el primer esgraó del podi amb un total de 94.10 punts.

El proper objectiu dels tres grups serà al pavelló de Granollers el pròxims dies 2 i 3 d'abril on es disputarà el Campionat de Catalunya.