2014

Pel servei i suport - DIPUTACIÓ DE GIRONA
Pel servei i suport - DIPUTACIÓ DE GIRONA
Pel servei i suport
DIPUTACIÓ DE GIRONA

Si a nivell personal ja és difícil, més ho és encara, per a un col·lectiu.
Els projectes innovadors i creatius que engresquenals joves posant els límits cada cop més lluny, amb afany de superació, despertant l’enginy i la imaginació permeten formar persones i esportistes amb valors preuats com la dedicació, l’esforç i el treball. Projectes que sovint es veuen frustrats, sense un bon suport econòmic.
Servei i suport, són dues paraules que embolcallen uns fets avui difícils de trobar. El nostre club ha tingut, té i espera que durant molts anys pugui gaudir de la sort d’haver-los trobat.
Ens han acompanyat en aquest viatge fantàstic, en aquesta aventura, en aquest  somni que el CPA OLOT esta vivint ja fa més d’una dècada. I és que caminar sol, costa molt, sovint necessitem agafar-nos a la barana i ens dóna molta seguretat, saber que hi ha una institució que vetlla perquè no posem el peu en fals, que valora el nostre fer, el treball diari i el camí fet.
Conscients de ser un referent i amb la responsabilitat que això comporta, no deixem de treballar amb l’orgull de marcar un camí del qual tots en som partícips.
Pel servei i suport amb que el CPA OLOT sempre ha comptat, per la seva valoració i estima, per fer-nos costat, per fer del servei i suport bandera de la seva manera de fer, per ser aquesta barana que ens ajuda a anar pujant escalons, hem decidit atorgar aquest XI memorial a la DIPUTACIÓ DE GIRONA, amb el nostre agraïment i reconeixement a l’equip que avui presideix el sr. Joan Girault.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto