2012

Albert Brosa, director - OLOT TELEVISIÓ
Albert Brosa, director - OLOT TELEVISIÓ
Albert Brosa, director
OLOT TELEVISIÓ

“Amb esforç, perseverança i esperit de superació seguim sent el teu mitjà de referència a la Garrotxa, perquè quan ens unim som imparables”.
Aquestes paraules de l’esport de Olot Televisió bé podrien ser nostres. Si no les hem pronunciat exactament, sí que en compartim l’esperit que les fa vives.
Si, l’esforç es el que ens posa en marxa, el que ens empeny a vèncer la resistència de l’immobilisme, el que ens permet avançar; però no volem anar canviant de fita depenen d’on bufa el vent. Per això ens cal la perseverança, la que alimenta aquest esforç per tal que no defalleixi, la que ens empenya a ser constats, a mantenir-nos ferms en el que creiem i pel que lluitem. Perquè el que volem és fer-ho cada vegada millor, i això és l’Esperit de superació.
Compartir un projecte comú, col·laborar per triar-lo endavant. Renunciar al particularisme el bé del grup, construir ponts d’amistat... ÉS cer, ho creiem i ho hem viscut: quan ens unim som imparables!
Tots aquests valors els tenim presents i treballem perquè siguin vius dia a dia. És gratificant compartir valors! Però avui vol fer un pas més, volem reconèixer el suport que el Club Patinatge Artística Olot ha rebut sempre de Olot Televisió, la televisió de la Garrotxa, “la nostra”.
El nostre reconeixement va més enllà que Olot Televisió sigui un referent a la Garrotxa, avalat amb els premis aconseguits; va més enllà de les notícies i reportatges que ha dedicat al món del patinatge de casa nostra; més enllà de la bona entesa i relació que hem anat mantenint al llarg d’aquests anys, en els quals tots hem anat creixent, i que es veu materialitzada en la participació del nostre club en el seu espot promocional, simbiosi perfecta entre dues entitats que es recolzen. El nostre reconeixement i agraïment és per l’exquisit tracte rebut, per l’actitud sempre atenta i amatent als nostres esforços per superar-nos en cada campionat, per la incansable voluntat de donar a conèixer el món del patinatge i cercar nous formats i propostes per fer-lo més visible i estimat.
És per això que el CPA Olot ha decidit atorgar aquest memorial a OLOT TELEVISIÓ. El nostre agraïment i reconeixement a tot l’equip encapçalat per l’Albert Brosa.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto