2008

Creadors de la campanya Catalunya al Món - GENERALITAT DE CATALUNYA
Creadors de la campanya Catalunya al Món - GENERALITAT DE CATALUNYA
Creadors de la campanya Catalunya al Món
GENERALITAT DE CATALUNYA

La junta del Club Patinatge Artístic Olot ha cregut convenient agrair l’aportació econòmica que la Generalitat de Catalunya va concedir, instituint el programa «Catalunya al Món», al qual la nostra entitat es va poder acollir i, així, amb aquesta ajuda, poder fer front a la considerable despesa que suposava traslladar 25 patinadores, més el tècnic, a diferents campionats, en especial al d'Austràlia (Gold Coast).
Era un repte difícil, a voltes aparentment irrealitzable, però la il·lusió i l’esforç de molta gent van fer possible aquest desplaçament.
La coreografia Molt fràgil s’havia de representar al Campionat del Món de Patinatge Artístic, després de proclamar-se campió territorial, català, estatal i europeu.
Tota la maquinària es va posar en funcionament, i cadascuna de les aportacions rebudes foren molt importants; les institucionals: Ajuntament d’Olot, Consell Comarcal de la Garrotxa, Diputació de Girona i la Federació Catalana de Patinatge; també cal destacar les aportacions rebudes pels apadrinaments de les patinadores, i de cada entrada venuda el dia del Festival, el gran nombre de gent que passà per la barraca que organitzava el Club, el sopar popular per les Festes del Tura...
Sincerament, gràcies a tothom, però, sobretot, a l’aportació de la Generalitat, que va fer possible afrontar amb una certa tranquil·litat els campionats d’Europa i del Món de Patinatge Artístic en la modalitat de grups de xou grans.
També cal agrair les nombroses recepcions a què hem estat convidats, tant pel Molt Honorable President, Sr. José Montilla, com per Jordi Pujol i Pasqual Maragall, que el van precedir en el càrrec; i la visita del Sr. Montilla al Pavelló d’Esports d’Olot, durant la qual va presenciar en directe el ball Molt fràgil; a més de les mostres de suport rebudes per la secretària general de l’Esport, Sra. Anna Pruna, i del director del Consell Català de l’Esport, Sr. Carles Macian.
És per tot això que, enguany, el CPA Olot ha decidit atorgar aquest Memorial a la Generalitat de Catalunya.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto