2013

A tot l'equip encapçalat pel sr. Josep Badia - FCP. TERRITORIAL DE GIRONA
A tot l'equip encapçalat pel sr. Josep Badia - FCP. TERRITORIAL DE GIRONA
A tot l'equip encapçalat pel sr. Josep Badia
FCP. TERRITORIAL DE GIRONA

“És el temps que has perdut amb la rosa, que la fa tan important.”
Aquestes paraules són d'El Petit Príncep, un conte per a infants o un relat filosòfic sota l’aparença d’un conte? ...Tant se val. Ara ha complert 70 anys i segueix ben fresc i actual.
Moltes vegades ens pot semblar que el temps que hem dedicat a tirar endavant un projecte és un temps perdut. El camí no sempre és fàcil i els reptes són constants... Però quan el projecte ha reeixit i podem contemplar on hem arribat, el temps que hi hem esmerçat ja no el comptem, però sí que podem sentir-nos orgullosos del que hem aconseguit.
Aquest és el cas d'un grup de persones que creient en el patinatge de grup de xou des de bon principi i recolzant-lo amb decisió i amb un treball continuat, ha aconseguit que la Territorial de Girona es convertís en un dels màxims exponents d’aquesta modalitat. I com a exemple en què aquest any, on la nostra Territorial compta amb els campions d’Europa de les dues modalitats de xou per excel·lència: el Blanes, en grups petits, i l’Olot, en grups grans. I no són dues notes aïllades, ja que el palmarès és molt més extens i el dinamisme dels clubs va augmentant.
“El que fa bonic el desert -va dir el petit príncep-, és que en algun lloc amaga un pou...”
Moltes vegades el que fa que les coses tinguin bellesa o funcionin, és invisible, però hi és. I si no hi és, el projecte no rutlla o no té interès. Amb aquestes paraules preses de El Petit Príncep volem donar a conèixer un dels pous amagats que proveeix d'aigua el desert de l'esport minoritari gironí. 
El nostre reconeixement a aquest grup de persones amb una qualitat humana exemplar, que es fan presents a tots i cadascun dels actes, proves i competicions que s’organitzen, vetllant perquè tots els patinadors/es, entrenadors/es, comptin amb les millors condicions possibles per a poder gaudir del patinatge a tots els nivells.
Un equip que treballa sempre amb voluntat ferma i no estalvia temps ni recursos per tal de donar a conèixer el món del patinatge. Pioners en donar suport econòmic i impulsors de la subvenció que atorga la Territorial de Girona als clubs/grups de xou que competeixen a nivell internacional. Unes persones sempre disposades a ajudar i on l'honradesa, la humilitat i la seva manera de fer fan que aquest grup sigui reconegut arreu.
És per això que el CPA Olot ha decidit atorgar aquest X memorial al COMITÈ DE PATINATGE ARTÍSTIC, TERRITORIAL DE GIRONA.
El nostre agraïment i reconeixement a tot l'equip encapçalat pel Sr. Josep Badia.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto