2ª CONVOCATÒRIA INICIACIÓ "B", "C" I CERTIFICAT D'APTITUD

El passat dissabte 27 de maig de 2019, es va dur a terme la prova d'Iniciació C a Celrà on hi va participar la patinadora Mar Casas acompanyada de l'entrenadora Cristina Oliveras i la qual va assolir el nivell satisfactòriament.
L'endemà, 28 de maig de 2019, es va portar a terme al mateix pavelló de Celrà la prova d'Iniciació B. Van participar-hi les patinadores Ivet Rocasalva i Carla Cosp, acompanyades de l'entrenadora Marta Payola. L'Ivet va assolir satisfactòriament el nivell, mentre que la Carla haurà de tornar-ho a provar en la pròxima convocatòria.
El mateix dia i al mateix pavelló, es va dur a terme la prova de Certificat d'Aptitud on hi va participar la patinadora Jana Montenegro acompanyada de l'entrenadora Ester Fàbrega, la qual va assolir satisfactòriament i li permetrà entrar en el món de la competició.
 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto