PATINS D'OR

PATINS D'OR

PATINS D'OR, reportatge de TV· d'una hora de durada, emès per ESPORTS3 el dia de Nadal i el dia de Sant Esteve, sobre el CPA OLOT. Aquest reportatge, recorda els vuit balls que han portat a Olot una medalla d'Or mundial. S'hi poden veure l'execució íntegra de les vuit coreografies, alternades amb entrevistes als entrenadors Ricard Planiol i Ester Fàbrega, al president del Club Joan Fàbrega i a la veterana capitana del primer equip Anna Quintana. Bonic i nostàlgic reportatge que ens ha fet fer memòria de grans moments que ha viscut el Club. Val la pena de mirar-lo i serveixi també, per agraïr a les protagonistes d'aquest vuit balls, les hores de dedicació al Club que, més enllà del goig personal, han fet possible escriure aquest extens palmarès del qual el CPA OLOT se'n sent molt orgullòs.

 ESPORT'S 3 "patins d'or"


FUSTA DE PATINADORES, és el titular que el diari l'Esportiu ha donat al reportatge, que el dia 24 de desembre, ha dedicat a l'equip de RESPIRA. Les noies del primer equip són la portada de Nadal. Aquest diari escull cada any un equip català que hagi estat notícia durant l'any per felicitar el Nadal. Anteriorment l'equip de waterpolo de Sabadell i l'equip de natació sincronitzada fòren els escollits per felicitar el Nadal del 2012 i 2013.
 

 L'ESPORTIU "fusta de patinadores"

 
 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto