EMOTIU i SORPRENENT 30 FESTIVAL

EMOTIU i SORPRENENT 30 FESTIVAL
Es pretenia que el 30è FESTIVAL fos especial, i es va aconseguir!
De la patinadora més petita a la més gran obriren la tarda d'espectacle amb la marxa del Club, aquesta vegada amb un espectador convidat especialment a pujar a la grada; Òscar Cabana, speaker de la casa des de fa un grapat d'anys, que va ser el protagonista del 12è memorial Monsita Casadellà. Protagonisme compartit amb el seu fill Pere, encarregat d'encetar l'acte de lliurament del memorial, fent el que fa habitualment el seu pare. Música, imatges i molta emoció d'un reconeixement ben merescut a un col·laborador del club, el més jove dels memorials que s'han donat fins ara.
Artur Balagué, Xènia Pastoret, Victòria Prat, Abril Canudas, Aina Planiol, totes les patinadores de competició del club, les acurades coreografies del patinadors més joves de la casa junt a Malson, Buscant destinatari, Respira i Sobreviure tots marca de la casa, acompanyaren als convidats Quartet de Masnou i la parella italiana Patrick Venerucci i Laura Marzocchini.
I quan el festival ja havia acabat el programa, la patinadora més petita del club, va sortir a pista amb una carta destinada als entrenadors, Ricard i Ester i al President en representació del Club.
La carta era d'agraïment i reconeixement a tothom que ha treballat perquè el club arribes allà on es. I si amb això no n'hi hagués prou, les patinadores de l'equip A, obsequiaren als homenatjats i al públic amb un acurat i encertat resum del palmarès que ha portat el CPA OLOT a ser vuit vegades campió del món, des de les ARRELS fins a RESPIRA i després, a pista un pastís per celebrar els 30 anys de Festival.
Orgullosos de la nostra gran festa, donem les gràcies a tothom que ho ha fet possible. A aquells que han treballat a l'ombra o patinat a pista, a aquells que han fet possible que es pogués canviar el mallot del Club i tota aquells 3.000 espectadors que, fidelment, un any més han triat el nostre festival com a preferència d'un dissabte a la tarda.
A tots, moltíssimes gràcies!!!

OLOT TV
GIRONA DIGITAL

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto