PLE a FONTAJAU

PLE a FONTAJAU
Com cada any, la vigília del Campionat territorial es presenta al pavelló d'Olot les coreografies que competiran al llarg de la temporada.

Si bé la ciutat d'Olot, quan fa falta no deixa de banda el Club, aquest li ho vol agrair i en primícia obre les portes del pavelló per desvetllar els nous balls de la temporada.
El pavelló es va omplir com si es tractés d'un festival, aquesta vegada precedit del relleu de la junta directiva. Un relleu de continuitat amb discursos dels presidents, entrant i sortint, i amb reconeixements a la junta que durant tants anys ha treballar altruïstament per al CPA Olot. 

Joan Fàbrega, va rebre una placa de mans de l'alcalde de la ciutat i per part del Club, un quadre d'scrap personalitzar. També per a Rosa Celma, Anna Costa, Marta Llongarriu, Albert Aubert, Regina Bru i M.Àngels Puigvert.

Tres de tres.
Tots els grups que participaren al Campionat Territorial pujaren al podi.
 
BENVINGUTS AL CIRC! L'equip juvenil, després d'un emocionant frec a frec amb el Bescanó, va pujar a l'esglaó més alt del podi. Amb una coreografia alegre i divertida ja fan camí cap al Català i esperem que arribin lluny.

DEPÈN DE TU. L'equip B de xou gran, buscant, buscant i després de moltes hores d''entrenament van trobar la bona sort i també pujaren al podi en tercer lloc. El mateix podi que compartiren amb el Girona (bronze del món 2015) i l'equip A del nostre Club.
 
TREU-ME D'AQUÍ, una coreografia trencadora i plena de dificultats. Amb música de rap (Eminem) i d'un tema poc espectacular, Ricard Planiol n'ha creat una coreografia espectacular i respectuosa que a més d'un compungeix.

Diumenge va fer aplaudir tot Fontajau, molts seguidors del Girona que es va quedar en aquesta ocasió, a segon lloc.
El club està content de veure que tot i haver renovat un gran nombre de patinadores, l'esforç i treball fet a la pedrera del club dóna fruits.
Tots els grups i l'afició, també, tenen cita a Vic el proper 31 de gener que se celebrarà el Campionat de Catalunya.


 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto