PORTA'NS UN CAFÈ, PATINA PEL MUNDIAL

PORTA'NS UN CAFÈ, PATINA PEL MUNDIAL

Dins la campanya POSA EL TEU GRANET PEL MUNDIAL, destinada a ajudar a les patinadores a arribar al mundial de Cali (Colòmbia), el CPA Olot, organitza per les festes del Tura d'enguany i es farà el dimarts 8  de setembre  de 2/4 de 2/4  de 7 a 2/4  de 8 una nova activitat: PORTA'NS UN CAFÈ, PATINA PEL MUNDIAL.

S'han establert les següents bases:
-Hi pot participar tothom a partir de 6 anys, en la categoria d'individual o de grup (format per quatre persones).
-Cal fer la Inscripció a la barraca del CPA Olot abans de començar l'activitat. El preu per participant, és de 5€ i anirà destinada íntegrament al viatge del mundial d'enguany a Cali, Colòmbia. En el moment de fer la inscripció, es lliurarà a cada participant una butlleta del sorteig pro-mundial valorada en 5€.
-L'activitat consistirà en completar un circuit d'obstacles al Firal d'Olot, el qual s'ha de recórrer amb patins (quatre rodes o de línia) transportant una tassa de cafè amb una sola mà; En cap cas es podrà tapar la tassa amb l'altra mà o amb qualsevol objecte.
-L'objectiu de l'activitat és arribar a la meta amb un mínim de cafè que s'estipularà abans de l'inici de l'activitat. Aquest mínim serà necessari per optar a la classificació final.
-El guanyador de l'activitat serà aquell qui millor temps aconsegueixi.
En la categoria de grups, els integrants realitzaran l'activitat tots a l'hora, i es valorarà el temps de l'últim membre que arribi i la suma total del cafè dels 4 participants del grup
-Al final de l'activitat es realitzarà l'entrega de premis al primer, segon i tercer classificats individual, i al primer classificat en equips.
-L'organització es reserva el dret de modificar o variar les bases de l'esdeveniment sempre que consideri que hi ha causes que ho justifiquin.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto