TROFEU DE VIDRERES

TROFEU DE VIDRERES

 

Excel·lents resultats del CPA Olot al Trofeu de Vidreres

 

El cap de setmana passat una nombrosa representació del CPA Olot va participar al Trofeu de Vidreres. El dissabte al matí va ser el torn de les categoria d'Iniciació A i B. En Iniciació A van competir les patinadores Irene Comellas, Aida Pastó, Jordina Vidal i Núria Vila, que van aconseguir la 4ª, 5ª, 8ª i 10ª posició respectivament. En Iniciació B la segona posició va ser per Marina Serret, mentre que la Sara Vayreda va aconseguir la 6ª posició i l'Alèxia Serret la 21ª. 

 

El diumenge al matí l'Aina Planiol va aconseguir la 4ª posició en categoria Cadet. La Marina Prat va pujar al tercer esglaó del podi Infantil i la Julia Casadevall va acabar en 4ª posició, just per darrere de la seva companya. També va ser el torn de les alevines del CPA Olot: la Nora Planiol va pujar al podi amb una tercera posició, mentre que la Laia Fernàndez i la Jana Sagués van acabar 8ª i 9ª.

 

El diumenge a la tarda va ser el torn del Certificat i del Pre Certificat, dues categories on el CPA Olot va pujar al primer esglaó del podi. La primera posició del Certificat la va aconseguir l'Anna Malikova i la del Pre Certificat, la Clara Ferrés. En la mateixa categoria, l'Alba Carbona va acabar amb una meritòria 6ª posició. 

 

 

DISSABTE TARDA

- INICIACIÓ A: 4ª Irene Comellas, 5ª Aida Pastó, 8ª Jordina Vidal, 10ª Núria Vila

- INICIACIÓ B: 2ª Marina Serret, 6ª Sara Vayreda, 21ª Alexia Serret

 

DIUMENGE MATÍ

- CADET: 4ª Aina Planiol

- INFANTIL: 3ª Marina Prat, 4ª Júlia Casadevall

- ALEVÍ: 3ª Nora Planiol, 8ª Laia Fernàndez, 9ª Jana Sagués

 

DIUMENGE TARDA

- CERTIFICAT: 1ª Anna Malikova

- PRE-CERTIFICAT: 1a Clara Farrés 6a. Alba Carbona

 

 

 

 

 

 


Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto