XXIV CAMPIONAT TERRITORIAL DE XOUS

Diumenge 12 de febrer de 2023.

Aquest passat diumenge va celebrar-se el XXIV Campionat Territorial de patinatge artístic al Pavelló de Fontajau de Girona.

Fins aquesta temporada, les puntuacions dels grups de xou es dividien en dos apartats (el tècnic i l'artístic) i els jutges posaven una nota de l'u al deu per a cadascun. Enguany el sistema de puntuació ha canviat i la puntuació assignada a cada grup participant es genera de la puntuació obtinguda de 4 components (habilitats de patinatge, tècnica de grup, performance i idea i coreografia) multiplicada pels respectius factors. Per tal d’aconseguir una bona puntuació, cal esmentar que és molt important que tots els membres del grup demostrin el seu domini en tots els apartats.

El CPA Olot ha tingut un inici de temporada triomfant, i els tres grups de Xou han fet gaudir i vibrar Fontajau amb unes coreografies increïbles que han fet que tots tres grups pugessin al podi.

El Xou Gran va brillar i regnar sobre la pista de Fontajau amb una execució majestuosa de la seva coreografia No em vinguis amb cuentus transmetent un missatge d'empoderament femení i aconseguint la 1a posició amb una puntuació de 41,58 punts -el màxim eren 47-, la 2a posició va ser pel CPA Girona amb la coreografia “Deixa’m viure” amb una puntuació de 39,78 punts i la 3a posició va ser per el PA Maçanet amb la coreografia “Dolom” amb una puntuació de 31,29 punts.

El Xou Júnior va executar de manera espectacular la seva coreografia “Soc jo”, una versió diferent del conte de la Blancaneu i aconseguint la 1a posició amb una puntuació de 23,38 punts, la 2a posició va ser per l’AE Fornells amb la coreografia “Coratge” amb una puntuació de 21,23 punts i la 3a posició va ser per el PA Figueres amb la coreografia “La teva última campanada” amb una puntuació de 18,96 punts.

El Xou Petit ens va fer gaudir de manera increïble la seva coreografia “Aixeca’t”, un ball de superació que vol dir a la gent que, per molt que caigui, el més important sempre és tornar-se a aixecar i aconseguint la 2a posició amb una puntuació de 25,09 punts, la 1a posició va ser per el PA Figueres amb la coreografia “Tears of children” amb una puntuació de 33,33 punts i la 3a posició va ser pel GEIEG amb la coreografia “Aquí, ara i així” amb una puntuació de 21,88 punts.

Totes les patinadores i patinadors van estar acompanyats per l’equip tècnic: Olga Costa, Olga Martí, Ester Fàbrega i el director tècnic i coreògraf Ricard Planiol.

Tots tres equips es tornaran a trobar el 4 i 5 de març al Palau d'Esports de Granollers, on es diputarà el Campionat de Catalunya.


Enhorabona a tots i a totes!!!!
 

CLIQUEU DAMUNT LES FOTOS

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto